HAMISÍTVÁNYOK KISZŰRÉSE​​

Megbízható forrásból szeretne termékeihez hozzá jutni? Akkor Ön számára ezen tudnivalók elolvasása kihagyhatatlan lesz! 

Napjainkban nagyon megszaporodtak a hamisítványok a piacokon azért, mert sokan keresik az ilyesmi gyógyszereket, mint a fogyasztószerek vagy potenciafokozók. Ezt kihasználva a csalók a hamis terméket eredetiként harangozza be, amelyben csak nagyon kevés hatóanyag található meg.

1. Elérhetőségek és cégadatok

Az egyik szabály, hogy ne vásároljon olyan webáruházból, ahol nincsenek elérhetőségek megadva, amely lehet a telefonszám, ügyfélszolgálat vagy e-mail cím, emellett cég vagy patika név, székhely, adószám és cégjegyzékszám is mindenképpen szerepeljen. Ezek nélkül a webáruház hitelességét veszti, mert ha nincsen elérhetőség, akkor reklamációját sem tudják fogadni egyéb probléma felmerülése esetén. Ne kockáztasson, ne fecsérelje pénzét hamis utánzatra olyan webáruházakban, ahol ez nincs meg.

2. Kommentek olvasgatása

Mielőtt a Kamagra Gold rendelés mellett dönt, pár percet szánjon rá, hogy elolvassa a gyógyszer forgalmazójáról a véleményeket. Akik már vettek készítményeket és használták is, azok véleménye is sokat számíthat (pl. ha nagyon szidják a terméket, mert hatástalan volt, ezáltal a negatív tapasztalatok uralkodnak el, így jobban jár, ha keres egy másik webáruházat, amely valódi és eredeti terméket árusít). A vélemények keresését NE a forgalmazó weboldalán keresse, mert azt a webshop tulajdonosa is írhatta. Kizárólag olyan tapasztalat megosztó portálokat vegyen figyelembe, ahol egyáltalán nincs ezen potencianövelő szerek forgalmazása, értékesítése, reklámozása.

3. Ha csak előreutalással lehet fizetni.

Ne vásároljon, ha nincs lehetősége utánvéttel fizetni, mert ha előre fizet bankkártyájával, akkor könnyen megütheti a bokáját és pénzéért semmit nem kap csak a bankkártya adataival később visszaélnek. Ha nem lehet kifizetni a terméket utánvétesen akkor gyanakodjon! A külföldi oldalakat kerülje, mert azoknál van javarészt, hogy csak előrefizetéssel lehet kiegyenlíteni a potencianövelők árát.

4. Piaci árnál olcsóbb

Nem lehetetlen hozzájutni a termékhez kedvező árakon, viszont van egy határ, ami alatt már gyanakodni kell, hogy a potencianövelő, amit forgalmaznak az hamis. A szemének ne higgyen minden esetben, és az adott weboldalon lévő forgalmazónak se higgyen el mindent, ugyanis Ő azt mond, amit akar. Ha jól akar járni, akkor ne ott költse el a pénzét. Sokan minőségi terméket szeretnének nagyon olcsó árak mellett, így könnyű becsapni azt a vevőt, aki azonnal akarja a termékét és ráadásul féláron, mint a többi webshopban lévő. Ilyenkor az egészsége érdekében válassza azt, amelyik nem a legolcsóbb, mert az feltehetőleg hamisítvány.

5. Külföldi oldalról ne rendeljen

Ne válassza a külföldi weboldalakból való Kamagra Gold rendelést, amelyet google fordítóval fordítanak át, sokszor nyelvtanilag helytelen, értelmetlen. Ezek a külföldi webáruházak nagyrésze arra van kihegyezve, hogy Ön kifizeti előre a pénzt a termékért, majd nem küldenek semmit, és a bankkártyájáról megpróbálnak minél nagyobb összeget még leemelni tudván a bankkártya adatait. Ezért inkább a magyar nyelvű webshopokat helyezze előtérbe. Kínai piacról, edzőteremből,vagy külföldi oldalról inkább ne vásároljon, maradjon a biztonságos megoldásnál, vagyis a magyar nyelvű online patikáknál.

6. A készítmény ellenőrzése

Amikor a futár megérkezett a csomagjával, akkor a legelső dolga az legyen, hogy megnézi, hogy mit tartalmaz a bliszter. Nézze meg, hogy valóban azt a terméket kapta-e, úgy néz-e ki, mint a képen és, hogy látja is a gravírozást a tablettákban. Ha a csomagolása sérült vagy bontott, akkor ne is kezdjen bele inkább a használatába. Sajnos ez esetben hamisítványról is szó lehet, amelynek összetétele nem ismert Ön számára, ami egészsége szempontjából nagyon veszélyes lehet!

7. Másolt és lopott szövegek

Más webáruházának a honlapján szereplő szövegeket illetlenség ellopni, ráadásul ez bűncselekmény is. Ahol hamisítványokat árusítanak eredeti termékként hirdetve, ott szinte biztos is lehet benne, hogy az ott leírt termékleírások szövegei 100%-ban lopottak. De mint tudniillik, nem lehet csak úgy lopkodni a dolgokat másnak a honlapjáról. Van egy jó módszer arra, hogy hogyan tud meggyőződni arról, hogy a szöveg másolt-e vagy sem. Írja be a www.copyscape.com nevet és nyisson meg még egy ablakot, melyben annak a webáruháznak a honlapja legyen, amelyiket le szeretné ellenőrizni. Ezt követően az egyik készítménybe kell belekattintania, pl. a Kamagra Gold-ba, ezután a legfelül lévő linket másolja be a programba. Ezután már Ön számára is világossá válik, hogy eredeti vagy hamis a webshop, mert rögtön ki is dobja a program, ha illegális lopott tartalom van a honlapon, amelyet hivatalosan működő webpatikák nem kockáztatnak meg.

8. Domain név

Ha furcsa domain név mögé van rejtve a webáruház, mint a .cc (Kókusz szigeteki domain), .to (ezt a domain név végződést a hatóságok sem tudják megszüntetni) akkor hamisítványt forgalmazó csalók webáruházában tartózkodik. A megbízható online bolt mindig .hu-ra vagy .com-ra végződik.

Ezen pontok mindegyikére nagyon figyeljen és akkor tényleg biztonságosan juthat hozzá bármely termékhez, ha az összes teljesült. Mi egy valóban eredeti online patikát működtetünk, amelyhez minden feltétel adott, hogy biztonságban érezze magát. Ha kipróbálna valamilyen potencianövelőt, mint a Kamagra Gold, akkor jó szívvel ajánljuk magunkat, ahol már most garantáljuk, hogy nem fogja csalódás érni. Bátran keressen minket és írjon ügyfélszolgálatunknak, ha szeretne még kérdezni bármivel kapcsolatban.

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!