Vidalista 40mg

Vidalista 40mg

Szeretné kiélni a legvadabb fantáziáját is, anélkül, hogy azon kellene aggódnia, hogy milyen teljesítményt nyújt? Akkor nézzen szét eladó Vidalista 40mg kínálatunkban, nem fogja megbánni!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

 

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 5990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 19990
4 csomag(40 szem) 36990
5 csomag(50 szem) 44490

348 db készleten ✔️

3 990Ft44 490Ft

Leírás

Kevés az olyan férfi, akinek az életében előbb-utóbb nem jön el a potencianövelés iránti igénye. Ez általában két okból kifolyólag szokott bekövetkezni. Az egyik, ha már tapasztal magán merevedési zavart és emiatt kényelmetlenül, szorongva érzi magát.

A másik ok pedig, ha azt szeretné, hogy minden korábbinál élménydúsabb szexuális együttlétekben lehessen része.

A potencianövelő tabletták mindkét esetben képesek segíteni, anélkül, hogy függőséget okoznának. Bármennyi ideig is használja, nem fog változást tapasztalni a későbbiekben.

Most egy olyan lehetőséget ismerhet meg, ami nem is akármennyi ideig képes segíteni a felfokozott szexuális teljesítmény elérésében.

A Vidalista 40mg tabletta 40mg tadalafilt tartalmaz, a Cialis tabletta generikus változata. Ez azt jelenti, hogy egy másik gyártó, nevezetesen, a Centurion Laboratories Gyógyszergyár legyártotta a saját márkás termékét. Ezzel nem csökkent a minősége, viszont mivel nem kell megfizetni a márkanevet, így olcsóbb áron beszerezhető.

De óva intjük, hogy a legolcsóbb lehetőséget válassza Vidalista 40mg rendelés esetén, mert jó eséllyel tud belefutni hamisítványokba. A hamisítványok teljesen megbízhatatlanok, mind hatóanyag tartalomban, mind összetételben. Olyan trükkökkel próbálkoznak, amelyekkel még a járatosabb vásárlókat is megtévesztik.

Erről készítettünk egy gyűjteményt, amelyből Ön is okulhat, ezért javasoljuk, hogy nézze meg Vidalista 40mg rendelés előtt.

Online patikánk folyamatosan arra törekszik, hogy vásárlóink maximálisan elégedettek lehessenek a nálunk történő Vidalista 40mg vásárlás során. Szolgáltatásainkat is így építettük fel:

 • pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, hogy semmi oka ne lehessen aggódni a termékeink minőségén, vállaljuk, hogy termékeink eredetiek, de ha Ön mégse azt tapasztalná, amit elvárt, akkor jogában áll élni a lehetőséggel
 • szállítási feltételeink nagyon rugalmasak: kedvére választhat az átvétel helye és a fizetési módok között, aszerint, hogy Önnek éppen melyik a legkényelmesebb, akár utánvétet is plusz költségek nélkül
 • ügyfélszolgálatot üzemeltetünk, hogy kérdéseit feltudja tenni illetve ha bármiben szüksége van segítségre

 

Hatása

A tadalafil hatásával mindent elsöprő sikerekben gazdag szexuális élményei lehetnek. Ráadásul nem is akármennyi ideig, mivel hatása akár még 36-48 órával a bevételt követően is hat. A szervezetben pedig már 60-70 perc alatt felszívódik.  Ezt követően másra nincs is szüksége, mint szexuális stimuláció (egy csók, egy érzéki érintés) és indulhat az akció.

A hímvessző simaizmai el fognak lazulni és vér pumpálódik a barlangos testekbe. Az így létrejövő erekció nemcsak erősebb, de sokkal tartósabb is lesz, mint amit korábban megszokhatott.

Sőt, még átmeneti időszakra megnövekedett pénisszel is számolhat és csökkenhet a regenerációs idő.

Vigyázz, kész, rajt! Itt a remek alkalom, hogy megmutassa mire képes az ágyban! Döntsön nálunk Vidalista 40mg vásárlás mellett!

Használata

Szeretnénk, ha maradéktalanul elégedett lehetne a tablettával, ezért tanácsainkkal segítjük Önt a használatot illetően:

 • 60-70 perccel az aktus előtt kell bevenni, vízzel kísérve
 • de további két napon keresztül még számolhat a hatással
 • miután letelt 24 óra megismételheti a bevételt, de annál hamarabb nem szabad
 • a zsíros ételek gátolják a hatóanyag felszívódását, ezért korlátozza azok fogyasztását
 • szintén csökkenteni kell a koffeinbevitelt és az alkoholfogyasztást, a drogfogyasztás pedig szigorúan tiltott

Mellékhatásai, ellenjavallatok

A folyamatos kutatás – fejlesztésnek köszönhetően mára már sikerült minimálisra csökkenteni a tabletta használatával járó mellékhatásokat.

Csupán ritkán és rövid lefolyásban fordulhatnak elő a következők:

 • arcpír megjelenése
 • fényérzékenység
 • szédülés
 • bőr kiszáradása

Mikor nem ajánlott a használata?

Állnak fenn olyan élethelyzetek, amikor nem javasolt a tabletta használata, ezek lehetnek betegségből kifolyólag vagy bizonyos gyógyszerek szedése mellett:

 • szív, – érrendszeri betegség esetén
 • máj, – vese betegsége van
 • nitrát tartalmú gyógyszert szed (leginkább mellkas és vérnyomás problémákra javallott)
 • öröklött szembetegsége van

Online patikánkban olyan eladó Vidalista 40mg tablettát talál, amelyre garantáltan számíthat, mind hatásban, mind minőségben! Erre pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, éljen bátran a lehetőséggel!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!