Szállítási és fizetési információk

Ha a webáruházunkból rendel, akkor biztosíthatjuk, hogy a gyors szállítás nem marad el, a fizetés is teljesen biztonságos, mivel utánvéttel történik, ezen felül a diszkrécióra is nagyon ügyelünk.

Sok lehetőségben bővelkedünk az átvétel és szállítás terén, Önnek csak egy feladata van, mégpedig jól elolvasni ezeket az opciókat, hogy egytől egyig megismerhesse őket és kiválaszthassa közöttük azt, amelyik a legkényelmesebb Önnek.

Átvételi módok

Országos kiszállítás:

Ekkor 1-2 napos a kiszállítási idő, ha 16 előtt beérkezik a rendelése. Bárhonnan lehetősége van rendelni, mert országszerte vállaljuk termékeink kiszállítását.

Csomagátvevő pont (MOL, COOP)

Azoknak ajánljuk ezt a módot, akik nem tudják akármikor átvenni a terméket, mert kötöttek a munkába, így későn érnek haza. Mivel hosszú nyitvatartási idővel rendelkeznek a MOL benzinkutak és COOP bevásárlóközpontok, ráadásul még hétvégén is nyitva vannak, így Ön nyitvatartási időben kényelmesen átveheti csomagját. 5 napja van erre, utána visszamegy a feladóhoz. A fizetést megoldhatja készpénzzel és bankkártyával is.

MPL csomagautomata

Remek választás ez is azoknak, akik szintén sokat dolgoznak, nem érnek rá szinte egész nap, illetve, ha címét sem szeretné megadni. Csak akkor válassza ezt a lehetőséget, ha tud bankkártyával is fizetni, mert ez az egyetlen lehetőség. Készpénzzel sajnos ebben az esetben nem lehetséges kifizetni, a terminál nem fogad el készpénzt. Bármikor elmehet csomagjáért, mert mindig nyitva tart, éjjel és nappal is, és még hétvégén is. Szűkös a határidő, hogy átvegye az árut, ugyanis erre csupán 2 napja lesz, ezután visszaküldik. Értesítést fog arról kapni, hogy ha megérkezett a csomag, erről SMS-ben vagy e-mailban fog tájékoztatást kapni a postától. Egy kódot fog benne találni, ami a széfet fogja nyitni, és ezt követően ki veszi onnan a csomagot.

Postán maradó csomag - postahivatalban átvehető

Lehetősége van a terméket postahivatalba is rendelni. Találni fog webáruházunk oldalán egy térképet, amiről könnyen meg tudja nézni, illetve ki tudja választani azt a postát, amelyik közel van Önhöz. Itt is meg van szabva, hogy mennyi ideig veheti át a csomagot, ez esetében 10 napja van rá. Nyitvatartási idejük elég hosszú, de a posták esetében a kisebbek hétvégén általában nyitva sincsenek. Elfogadott a bankkártyás, és a készpénzes fizetés is.

Országos postai vagy futár általi házhozszállítás a megadott címre

Kényelmes módot szeretne választani? Akkor ez az az opció, ami a legjobb lehet ön számára, főként, ha vidéki, és a lehetőségei elég szűkösek. Ekkor kimozdulnia sem kell otthonából, csupán csak a futár érkezését várni, és ajtót nyitni neki.

GLS
: Vannak pozitív és negatív oldalai ennek az opciónak. Az előbbinél az a jó, hogy ha nem megfelelő az időpont, amikor a futár kivinné Önnek a csomagot, akkor azt meg is tudja könnyen változtatni, fel tudja telefonon venni a futárral a kapcsolatot, illetve kap értesítést arról SMS-ben vagy e-mailban, hogy mikor számítson a kézbesítésre, milyen időintervallumban. Az utóbbinál pedig a nem túl jó hír az, hogy otthon kell mindenképp tartózkodnia, mert ha másodszorra esne meg, hogy nincs otthon, a csomag visszamegy a feladóhoz.

MPL-posta: A posta futárszolgálata kézbesíti ki ilyenkor a diszkrét csomagját. Nem baj az sem, ha úgy alakulna, hogy nincs otthon akkor, amikor a futár át adta volna csomagját, mert ilyenkor egyszerűen csak bedob a postaládába egy értesítőt, amivel a postahivatalban felveheti csomagját. Ezt 10 napig teheti meg, ezután visszaküldik a feladónak. Tud fizetni bankkártyával, illetve készpénzzel is.

Ha kérdése lenne a szállítással, illetve termékeinkkel, akkor írjon nekünk ügyfélszolgálatunkra, bármikor szívesen segítünk Önnek. Bennünk megbízhat, mert figyelünk mindig arra, hogy a legjobb minőségű és tényleg hatásos termékek kerüljenek ki tőlünk, amivel Ön is maradéktalanul elégedett lesz.

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!