Super Vidalista

Super Vidalista

Átértékelte a szexuális életét és arra jutott, hogy nagyobb erőbedobással többre is képes lehetne? Szeretné, ha partnere ámulatba esne attól, amit az ágyban képes nyújtani? Vagy csak stresszesebb volt az elmúlt időszak az életében és egy kis támogatásra van szüksége? Legyen szó potenciagondokról vagy szexuális teljesítménynövelésről, mi tudjuk rá a megoldást!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 2990
4 szem 3980
1 csomag(10 szem) 8990
2 csomag(20 szem) 14990
4 csomag(40 szem) 23990
5 csomag(50 szem) 28990

312 db készleten ✔️

2 990Ft28 990Ft

Leírás

 • 1. Mennyi idő kell a garancia elintézéséhez Super Vidalista rendelés esetén?
  Ha nem éri el azt a hatást a gyógyszer, melyet szeretett volna akkor küldje vissza nekünk a terméket. Miután visszaérkezik hozzánk és teljesíti az előírt feltételeknek akkor néhány napon belül visszaküldjük a pénzét.
 • 2. Nem fog látszódni a csomagról Super Vidalista vásárlás után, hogy mit rendeltem?
  Teljes diszkrécióval szállítjuk ki a gyógyszert, sem a csomagolás sem a címzés nem lesz árulkodó a tartalmára. Azt még kitapogatni sem lehet.
 • 3. Attól még lehet megbízható, hogy olcsó a gyógyszer?
  A gyógyszer hatóanyagai garantáltan eredetiek. A gyógyszer generikus változat, ez garanciát jelent a hatására. A gyógyszert közvetlenül a gyártótól vásároljuk meg.
 • 4. Fiatalok is szedhetik a gyógyszert?
  A gyógyszert szedheti minden felnőtt. Mindenkinek segít szexuális életének javításában. A gyógyszer segítségével szinteket léphet felfelé. És nyugodt lehet, hiszen nincs kockázata a gyógyszernek. Nem fog rászokni a hatóanyagra, ha befejezi szedését olyan lesz a szex mint korábban.
 • 5. Be kell regisztrálni a rendeléshez?
  A gyógyszer vásárlása nem kötött semmilyen regisztrációhoz. Egyszerűen és gyorsan meg tudja rendelni a gyógyszert.
 • 6. Naponta is lehet szedni a gyógyszert?
  Igen, ha betartja a gyógyszer szedésére vonatkozó előírásokat. A gyógyszert szedheti rendszeresen mert az nem jelent egészségügyi kockázatot és rászokni sem lehet a hatóanyagra.

 • A Super Vidalista egy olyan kettős erővel bíró tabletta, amely megoldást kínál az igazán kemény erekcióra és az korai magömlés ellen is hat.

  Hogy mi teszi ezt lehetővé?

  A 20mg tadalafil és a 60mg dapoxetine. A tadalafil különlegessége, hogy akár 48 órán keresztül is képest hatást gyakorolni. 

  És, hogy mi a buktató?

  Csak az, ha nem eredeti terméket vásárol meg! Vigyázzon az olyan hirdetésekkel, amelyekben eladó Super Vidalista tablettát kínálnak a bolti árnál sokkal alacsonyabban. És ez még nem minden! Számos más trükk is van arra, hogy rászedjék a csalók a vásárlókat! Ismerkedjen meg ezekkel a módszerekkel összefoglaló anyagunkból és hozzon megfontolt döntést!

  Tisztességes játékszabályok szerint játszó cégként szolgáltatásainkkal is a vásárlóink elégedettségéért dolgozunk:

  • szállítási határidőinket és fizetési feltételeinket úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálhassa a számítását, senkit nem várakoztatunk meg, országosan 1-2 munkanapos határidőt vállalunk, Budapesten pedig akár még néhány órásat is; a fizetést pedig Önre bízzuk, akár utánvéttel is fizethet
  • nem árulunk zsákbamacskát, vállaljuk, hogy termékeink eredetiek és tényleg azt a hatást nyújtják, amit ígérünk, erre pedig pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk
  • bárki érezheti úgy, hogy még lenne kérdése, amelyet fel szeretne tenni mielőtt Super Vidalista vásárlás mellett dönt; épp ezért biztosítunk erre lehetőséget ügyfélszolgálatunkon keresztül, írjon bátran, kérdése nem marad megválaszolatlan 

  Sokan tették már fel azt a kérdést, hogy tapasztalhatnak-e változást a szexben, ha úgy használnak potencianövelőt, hogy nem volt eredetileg problémájuk, csak teljesítményt szerettek volna növelni.

  Jó hírünk van, mert ebben az esetben sem lesz változást, ugyanolyan teljesítményre lesz képes, mint mielőtt kipróbálta volna a tablettát.

  Minden eladó Super Vidalista hirdetést ellenőrizzen le, hogy nehogy hamisítvánnyal próbálják meg becsapni! Ha bizonytalan bátran használja a fentebb említett útmutatónkat, amelyből minden fontos információt megtudhat!

  Hatása

   

  Ahogy írtuk fentebb a hatóanyagokhoz nem lehet hozzászokni, ha csak nem úgy, hogy annyira élvezi a megnövekedett teljesítményét, hogy többé nem szeretné alább adni. 

  De mindenesetre fontos megtudnia, hogy milyen hatásokat is fejtenek ki a hatóanyagok, miután letelt a 60-70 perces felszívódási idejük.

  Szexuális inger hatására kezdenek el működésbe lendülni. Ekkor az várható, hogy a hímvessző simaizmai elernyednek és vér áramlik a barlangos testekbe. Ezt a tadalafil végzi és a hatás akár 48 órán keresztül is kifejtésre kerülhet.

  A dapoxetine pedig úgy hat, hogy az ejakulációt okozó két folyamatra gátló hatást fejt ki. Az egyik az agyi szterotoinok felvétele, a másik pedig a motoros funkciók késleltetése.

  De még tovább is van hatás, nem is akármilyen. Átmenetileg megnagyobbodhat a hímvessző mérete és csökkenhet a regenerációs idő is.

  Ha elnyerte tetszését a várható hatás, akkor itt a lehetőség, hogy ki is próbálja! Döntsön Super Vidalista rendelés mellett!

   

  Használata

   

  Tanácsaink a helyes használathoz a következők:

  • 24 órán belül ne lépje túl a megengedett mennyiséget, ami 1szem
  • ha csökkenti a zsírosabb ételeket fogyasztását a hatóanyagok hatékonyabbak lehetnek

  Javasoljuk, hogy kerülje el a következőket:

  • alkohol, – drog fogyasztás
  • magas koffeintartalmú italok
  • grapefruit

  Döntsön bátran Super Vidalista vásárlás mellett online patikánkban, mert a mi általunk forgalmazott készítmények biztonsággal használhatók!

   

  Mellékhatásai, ellenjavallatok

   

  Abban az esetben, ha betart minden használatra vonatkozó előírást, úgy csupán kevés esetszámban és gyenge mértékben fordulhat elő mellékhatás:

  • fejfájás
  • az orr eldugulása
  • a bőr vagy az arc kipirosodása
  • fényérzékenység

   

  A tadalafil képes kölcsönhatásba kerülni a nitrátot tartalmazó gyógyszerekkel, így azok szedése esetén nem javasolt a használat.

  Ami még szintén kizáró ok lehet:

  • szív, – és érrendszeri megbetegedésben szenved
  • magas vérnyomásban szenved 
  • vese, – máj problémái vannak
  • öröklött szembetegsége van

   

  Ha eltökélte magát, hogy nem elégszik meg az átlagos jelzővel a szexuális teljesítményét illetően, akkor a Super Vidalista rendelés kiváló választás lesz az Ön számára!

  Scroll to Top

  Ajándék

  Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!