Cenforce 200mg

Cenforce 200mg

Egy férfi akkor igazán elégedett magával, ha minden területen maximális teljesítményt nyújt. Ez alól nem kivétel az ágyban nyújtott teljesítmény sem. Ha Ön is azt szeretné, hogy teljes erőbedobással tudja partnerét kényeztetni, akkor potencianövelő használata remek lehetőséget fog biztosítani. Most ráadásul egy igazán bivalyerős terméket szeretnénk bemutatni Önnek, amelynek hatása után igazán szárnyalhat az ágyban és megsokszorozhatja a korábban nyújtott teljesítményét!

Kiszerelés: 10 szem / csomag

Kiszerelés Ár
2 szem 3990
4 szem 6990
1 csomag(10 szem) 11990
2 csomag(20 szem) 21990
4 csomag(40 szem) 38990
5 csomag(50 szem) 44990

 

398 db készleten ✔️

3 990Ft44 990Ft

Leírás

Leírás

 

A Cenforce 200 mg tabletta a Viagra hatóanyagával, a szildenafillal megegyező hatóanyagot tartalmaz, de azt dupla mennyiségben:

 • 60-70 perc felszívódási idő után már lehet a hatáskifejtésre számítani
 • a hatóidő 3-5 órán keresztül tart
 • nincs hozzászokási lehetőség: bármikor gond nélkül abbahagyhatja és a tabletta nélkül is olyan olyan szexuális életet élhet, mint azelőtt

Nemcsak potenciagondban érintett férfiak használhatják, hanem olyan makkegészséges férfiak is, akik csak szeretnék megnövelni a szexuális teljesítményüket.

A kiváló hatás csak akkor garantált, ha eredeti, az Aurochem Gyógyszergyártó Vállalat által kibocsátott terméket vásárolja! Minden más hamisítvány bizonytalan összetevőket tartalmaz és az sem garantált, hogy hatni fog!

Óvakodjon a csalóktól, ha hagyja, hogy becsapják! Tájékoztató anyagunk segít felfedni Ön előtt azokat a módszereket, amelyeket el szoktak követni és elárulja, hogy hogyan védheti ki őket. Fussa át és döntsön eredeti Cenforce 200mg rendelés mellett!

Vásárlóbarát szolgáltatásainkkal állunk a rendelkezésére, ha eladó Cenforce 200mg tablettát keres:

 • a biztonságos vásárlásért pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk, így ha gondja adódna véletlenül, akkor élhet a jogával
 • a kényelemért gyors és diszkrét szállítást vállalunk: 1-2 munkanapra vállaljuk a csomagok kézbesítését országszerte; Budapesten pedig nem lehetetlen, hogy már aznap kézbe kapja, amikor Cenforce 200mg vásárlás mellett dönt (munkanapokon, 14 óra előtt leadott rendelések esetén)
 • ha valami miatt bizonytalan lenne és nem tudná, hogy hogyan tovább, akkor írjon nekünk bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségünkön, ahol folyamatosan fogadjuk a leveleket és segítjük Önt gyors válaszunkkal

 

Hatása

 

A szildenafil működési hatásmechanizmusa:

A hímvesszőben található simaizmok ellazulnak, így növekszik a véráramlás a barlangos testekben. A megnövekedett véráramlásnak köszönhetően létrejön az erős és tartós merevedés.

Ahhoz, hogy ezek a folyamatok beindulhassanak szexuális stimuláció szükséges, annak hiányában nem indulnak be a folyamatok. Ez azért is fontos, mert így elkerülhet minden kényelmetlen szituációt!

A tapasztalatok szerint a tabletta használata méretnövekedést is eredményezhet és segítheti a regenerációs időszak lerövidülését. Így akár többször is fejest ugorhat az élvezetekben és többször élheti át a kalandokat!

A megfizethető szexuális teljesítményfokozás nem álom többé! Döntsön még ma Cenforce 200mg vásárlás mellett és hódoljon az élvezeteknek!

 

Használata

 

 • javasolt először egy fél tabletta (100mg) bevétele, ami igény esetén növelhető egész tablettára
 • 24 órán belül ne vegyen be két tablettát, mert azzal a hatóanyag túladagolása történhet meg
 • kerülje az alkohol, magas koffeintartalmú italok és a zsíros ételek fogyasztását, mert azok csökkentik a hatóanyag felszívódását és mellékhatásokat idézhetnek elő
 • a grapefruit gyümölcs sajátságos tulajdonságai miatt nem engedélyezett

 

Mellékhatásai, ellenjavallatok

 

Amennyiben figyelemmel kíséri a szedési útmutatót, csak gyenge lefolyású és rövid ideig tartó mellékhatásokkal számolhat, melyek lehetnek:

 • orrdugulás
 • szájszárazság
 • arcpír jelentkezése
 • enyhe fényérzékenység

Sajnos a hamisítványok is megjelennek, akadnak olyan gyártók (elsősorban Kínában), akik nem fordítanak kellő hangsúlyt a megfelelő mennyiségű és minőségű hatóanyagra! Legyen óvatos és csak eredeti Cenforce 200mg rendelés mellett döntsön!

A következő esetekben ellenjavallt a tabletta használata, de mindenképpen orvosi egyeztetés szükséges hozzá:

 • nitrát vagy nitrogén-monoxid tartalmú gyógyszer szedése (leginkább szív, -mellkas betegségekre javallott; azért jelent problémát, mert a nitrátok a szildenafillal együtt reagálva hirtelen szédülést okozhatnak)
 • szív, – és érrendszeri problémák esetén
 • öröklött szembetegsége van
 • magas vagy alacsony vérnyomása van

Eladó Cenforce 200mg tablettát keres online? Webpatikánk biztosítja afelől, hogy csak és kizárólag eredeti, bevizsgált minőséget kínál, így nincs mitől félnie! 

Fokozza a szexuális teljesítményét és éljen át felejthetetlen örömöket párjával!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!