Kamagra gold adagolása

A Kamagra Gold egy továbbfejlesztett tabletta, a Kamagra termékcsalád tagja. Aktív hatóanyaga, a szildenafil-citrát, egy kisebb változtatáson ment keresztül, melynek célja az esetleges mellékhatása csökkentése. A többi Kamagra termékhez képest tehát a Gold kevesebb, illetve enyhébb mellékhatásokat okozhat, mely nagy segítség azok számára, akik a kellemetlen mellékhatások miatt úgy döntöttek, hogy nem alkalmazzák a Kamagrát. Fontos kiemelni azonban, hogy a Gold sem használható abban az esetben, ha bármely más potencianövelő termék komoly vagy veszélyes mellékhatást okozott Önnél korábban

Következő cikkünkben a Kamagra Gold adagolása lesz a fő téma, melyet fontos ismerni, hogy a gyógyszer potencianövelő hatásait élvezhesse, és elkerülje a kellemetlen mellékhatásokat. 

Kamagra rendelés

A Kamagra Gold adagolása

A gyógyszer adagolása sok tényezőtől függ, mint életkor, az alkalmazás célja, esetleges betegségek vagy alkalmazott gyógyszerek. Mi az első kettőre fókuszálunk, ugyanis betegségek és gyógyszerek szedése esetén nagyon fontos orvos véleményét kikérni! Mi ilyen jellegű kérdésekre nem tudunk választ adni. Fontos továbbá tudni, hogy a nálunk vásárolható Kamagra Gold tabletták 100 mg-osak. Ha kisebb dózist akar bevenni, felezze vagy negyedelje el a tablettát!

  • Kamagra Gold adagolása felnőttek 65 éves korig – 50 mg egyszeri adagban, legfeljebb naponta egyszer, legalább 1 órával a közösülés előtt. Alternatív megoldásként a gyógyszert 30 perccel – 4 órával a nemi közösülés előtt is be lehet venni, de ekkor számolni kell azzal, hogy a hatás nem annyira erőteljes. 
  • Kamagra Gold adagolása 65 éves és idősebb felnőttek – 25 mg egyszeri adagban, legfeljebb naponta egyszer, 1 órával a közösülés előtt. Hasonlóan, a gyógyszert 30 perccel – 4 órával a nemi közösülés előtt is be lehet venni.
  • Kamagra Gold adagolása 65 éves kor alatt – Egészséges páciensek alkalmazhatnak napi 100 mg-ot, mely a maximális dózis, egyszeri adagban, potenciazavar esetén. Érdemes alacsonyabb dózissal kezdeni, mert lehetséges, hogy már 25-50 mg hatóanyag is kiváltja a kívánt hatást, illetve a mellékhatások megjelenésének esélye alacsonyabb. 
  • Kamagra Gold adagolása 18 éves kor alatt – A Kamagra Gold alkalmazása nem javasolt kiskorúak számára.
  • Kamagra Gold adagolása egészséges férfiak számára – A gyógyszert lehet szexuális teljesítmény fokozóként használni, mely esetben 25-50 mg bevétele javasolt. 
  • Kamagra Gold adagolása szív- és érrendszeri betegség esetén – A gyógyszert ilyen esetekben nem lehet szedni! Egyéb betegségek szintén nem teszik lehetővé a hatóanyag biztonságos alkalmazását, melyet a Kamagra Gold részletes leírásánál találhat meg. Ez a lista a főbb betegségeket és egészségügyi állapotokat tárgyalja. Egyéb betegségek esetén kérdezze orvosát!

Hogyan működik a szildenafil-citrát?

A Kamagra Gold aktív összetevője a szildenafil-citrát, mely egy úgynevezett PDE-5 gátló gyógyszer, azaz gyógyszer megakadályozza, hogy az 5-ös típusú foszfodiészteráz nevű enzim túl gyorsan működjön. A pénisz az egyik olyan terület, ahol ez az enzim működik. Az enzim szabályozásával a szildenafil segít fenntartani az erekciót a pénisz ingerlése után. A péniszre gyakorolt fizikai beavatkozás és szexuális izgalom nélkül a szildenafil nem okoz erekciót. 

A hatóanyag kb. 4-6 óráig van jelen a szervezetben elég magas koncentrációban ahhoz, hogy elősegítse az erekciót. A bevétel után kb. 30-60 perccel lesz aktív, mivel ennyi idő szükséges a felszívódáshoz a vérbe a bélrendszerből. 

Eredeti Kamagra Gold rendelés gyorsan

Webshopunkban a Kamagra Gold az egyik legkedveltebb gyógyszer, a ritka és nagyon enyhe mellékhatások nyomán. Használóink beszámolói szerint az enyhe fejfájásnál, esetleg orrdugulásnál komolyabb mellékhatások nem szoktak előfordulni. Ez annak is köszönhető, hogy vásárlóink figyelmét felhívjuk a túladagolás veszélyeire és a megfelelő adagolás fontosságára. A dózis fokozatos emelése segíthet megtalálni azt a mennyiséget, mely segít a megfelelő erekció elérésében és fenntartásában, de nem vagy alig okoz nem kívánt mellékhatásokat. A tabletta elfelezésével vagy elnegyedelésével ez könnyen megoldható!

Online gyógyszertárunkból könnyedén rendelhet Kamagra Gold tablettát az online felületen, de akár telefonon is. Felhívjuk figyelmét, ha Ön rendszeres használója a gyógyszernek, nálunk annál kedvezőbb árakat talál, minél nagyobb mennyiségben vásárol! Ha azonban Ön most használná először a Kamagrát, inkább kisebb adagot vásároljon, és tapasztalja ki, vajon Önnek megfelelő-e a gyógyszer. És ha nem? Nincs gond! Cégünk minden vásárló számára 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosít, mellyel könnyedén élhet, ha a gyógyszer nem váltja ki a kívánt hatást. Ebben az esetben ügyfélszolgálatunkon jelezheti a problémát. Ezután a terméket vissza kell küldenie nekünk, majd ezt követően levásárolhatja a termék teljes árát vagy visszautaljuk a teljes összeget! Ha bizonytalan abban, milyen terméket válasszon a Kamagra Gold helyett, engedje meg, hogy profi csapatunk segítsen Önnek ügyfélszolgálatunkon keresztül!

A rendelés előtt az is fontos, hogy elolvassa a szállítási és fizetési információkról szóló összefoglalónkat. Nálunk az egész ország területén maximum két napos kiszállítási idővel kell számolni, illetve minden esetben csak utánvételesen fizet, nincs előre utalás! Bármilyen kérdése esetén pedig ügyfélszolgálatunk segítségére lesz!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!