Kamagra Gold alkohol

Köztudott, hogy a potencianövelő gyógyszerek nem alkalmazhatók együtt alkohollal, így tehát a Kamagra Gold tablettát sem ajánlott italozás alatt bevenni. Következő cikkünkben a fő téma az alkohol fogyasztása lesz szildenafil-citrát tartalmú gyógyszerek alkalmazása esetén!

A Kamagra Gold-alkohol együttes fogyasztása

Az olyan potencianövelő gyógyszerek, mint a szildenafil-citrát, mely a Kamagrában is található, okozhatnak mellékhatásokat, például kipirulást és fejfájást, amelyek alkohollal kombinálva súlyosbodhatnak. Ennek következtében a Kamagra Gold-alkohol kombináció rossz ötlet és a kellemes percek helyett igen kellemetlen órákhoz vezethet. Ha mégis mindenképpen fogyasztana alkohol, fontos, hogy azt kis mennyiségben tegye. Ez a mennyiség 1-2 hosszú vagy rövid italt jelent. Ennél több alkohol fogyasztása esetén a potencianövelő gyógyszer valószínűleg nem fog tökéletesen működni. 

Érdemes azt is kiemelni, hogy a túlzott alkoholfogyasztás tompíthatja a szexuális reakciókat. Más szóval, gyakorlatilag hiábavalóvá teszi a Kamagra és társai használatát. Azok, akik gyakran vagy nagy mennyiségű alkoholt fogyasztanak, különösen nagy veszélybe vannak a merevedési problémákat illetően: kutatások szerint az alkohollal visszaélők 72%-a tapasztal valamilyen szexuális diszfunkciót. A Kamagra Gold alkohol fogyasztása mellett tehát várhatóan működni fog, mivel viszont az alkohol természetes módon gátolja a szexuális funkciókat, a gyógyszer hatását nem érezheti majd annyira aktívnak, mint alkohol nélkül. 

Milyen italt fogyaszthat?

Ha semmiképpen nem tudja (vagy nem akarja) elkerülni az alkohol fogyasztását, akkor arra azért érdemes figyelni, hogy milyen italt fogyaszt. A Kamagra Gold- alkohol keverésekor sokat segíthet a megfelelő „koktél” kiválasztása, ugyanis egyesek biztonságosabbak, mint mások.

Ha kedveli a vörösbort, szerencséje van! Az klinikai vizsgálati adatok azt mutatják, hogy nincs jelentős reakció a kettő között, vagyis a vörösborban található anyagok közül az alkoholon kívül nincs olyan összetevő, mely interakcióba lépne szildenafillal. 

Nem ajánlott viszont a vodka- gyümölcslé kombinációja, különösen tekintettel a grapefruitlére. A Kamagra Gold – grapefruitlé kombináció olyan mellékhatásokat válthat ki, mint a fejfájás, kipirulás vagy alacsony vérnyomás. A grapefruitban található anyagok a szildenafil-citrát lebontását megváltoztatják, valószínűleg ez vezet ezekhez a mellékhatásokhoz. Ha a vodka koktél nem tartalmaz valamilyen citruslevet, akkor elfogadható választás. 

A Kamagra Gold lehetséges mellékhatásai

Mivel a Kamagra Gold alkohol együttes fogyasztása mellékhatásokat okozhat, fontosnak tartjuk ezeket is bemutatni. Az szildenafil-citrát leggyakoribb mellékhatásai a szédülés vagy fejfájás, gyomorpanaszok vagy emésztési zavarok, valamint hát- vagy izomfájdalom. Ezek a problémák kellemetlenek, de nem igényelnek orvosi kezelést. 

Forduljon orvoshoz azonban, ha négy óránál tovább tartó erekciót tapasztal. A kóros látás és halláscsökkenés szintén súlyos mellékhatások, amelyek sürgős orvosi segítséget igényelnek. Bár nagyon ritkán, a Viagra szívrohamot vagy szélütést okozhat olyan betegeknél, akik már korábban is szív- és érrendszeri betegségben szenvednek. Menjen a sürgősségi osztályra, ha olyan tüneteket tapasztal, mint a mellkasi fájdalom vagy szabálytalan szívverés.

Ha tájékozódni akar a többi esetleges mellékhatásról, illetve ellenjavallatokról, a Kamagra Gold mellékhatások című cikkünkben részletes leírást talál. Ha olyan gyógyszert szed, mely nincs a listán, vagy betegsége van, melyet nem említ a cikk, orvosától kérjen szakvéleményt. 

A Kamagra Gold és mellékhatások

A Kamagra Gold, csakúgy, mint más szildenafil-citrát tartalmú gyógyszer, okozhat mellékhatást. A Gold változatba viszont az aktív hatóanyag kissé módosított változata került, melynek köszönhetően kevesebb és enyhébb mellékhatást okozhat, mint az eredeti változat. Szerencsére ez a kis változtatás a gyógyszer hatását nem változtatja meg: az ugyanolyan hatékony, mint korábban! Ha tehát korábban kellemetlen mellékhatásokat tapasztalt msá szildenafil-citrát tartalmú potencianövelővel, a Kamagra Gold megfelelő választás lehet. Felhívjuk a figyelmét arra, ha korábban bármely potencianövelő komoly, veszélyes mellékhatásokat okozott Önnél, akkor a Goldot sem szabad szedni!

Online Kamagra Gold rendelés webshopunkból

Ha szívesen kipróbálná a Kamagra Gold tablettát, online gyógyszertárunkból máris megrendelheti online vagy telefonon, regisztráció és vény nélkül! Ha azonban a jövőben továbbra is szeretne nálunk vásárolni, érdemes regisztrálni, mert sokkal több kedvezményt kaphat, amellyel még több pénzt takaríthat meg, kedvező áraink mellett. A gyógyszert diszkréten, átlátszatlan csomagolásban szállítjuk ki. A kiszállítás országszerte maximum két napot vesz igénybe, Budapesten pedig egy nap alatt megérkezik a termék. Sőt, 16 óra előtti rendelés esetén azonban még aznap kiszállítjuk! Mielőtt kiválasztaná, hogy milyen hogyan szeretné a terméket megkapni, kérjük, olvassa el a szállítási információkat!

Ha korábban már próbálta a Kamagra Goldot vagy egyéb szildenafil-citrát tartalmú potencianövelő gyógyszert, és tervezi, hogy a jövőben is folyamatosan használni fogja azt, érdemes nagyobb mennyiségben vásárolni. Ekkor egységárra számolva olcsóbban vásárolhatja meg a gyógyszert, mivel a vásárolt áru mennyiségének növekedésével az egységár csökken!

Érdemes többet is vásárolni, ha pénzt szeretne megtakarítani. Ekkor K-t kedvezményes áron lehet megvásárolni, mivel a vásárolt áru mennyiségének növekedésével az egységár csökken! Ha bármilyen problémája van a termékkel, szállítással kapcsolatban, vagy nem elégedett a termékkel, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, és mi a lehető leggyorsabban segítünk!

Ha a termék nem hat Önnek, teljes pénzvisszafizetési garanciánk keretei belül a termék teljes árát levásárolhatja vagy visszautaljuk pénzét bankszámlájára!

Ha készen áll a vásárlásra, kattintson ide!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!