Kamagra Gold betegtájékoztató

Fontos, hogy mielőtt elkezdi szedni a gyógyszert tudja a megfelelő használatát, ezért a Kamagra Gold betegtájékoztatóját kihagyni nem szabad. Ebben fel van tüntetve minden érdemi információ, ami a tabletta helyes használatához tudnia kell. Ha mégis elsiklana felette, annak veszélyei lehetnek, például kellemetlen mellékhatásokat tapasztalhat mellette, ami ront az élvezeten, ezáltal a potenciafokozó pirula lényegében felesleges volt, mert ekkor rosszabb lehet a teljesítménye a negatív kellemetlen tünetektől.

Végre valami mást szeretne csempészni az együttlétekbe? Hamarabb szeretne belevágni a következő szexbe? Ne is menjen sehova, megtalálta amit keres! Nálunk biztonságosan vásárolhat, hogy az együttlét örök emlék maradhasson Önnek, és természetesen partnerének is. Ha mindenképpen gondolkodik a tabletta rendelésén, akkor olvassa el a továbbiakat, hogy semmi kérdés ne vetődjön fel a használata előtt, ugyanis mindent megtalál a Kamagra Gold betegtájékoztatójában. Minden kiküldött gyógyszerhez jár egy útmutató is, így amint megérkezett, már kezdheti is az olvasását, de erre előtte is van lehetőség a mostani cikkünkben.

A potenciafokozó adagolása és használata

A Kamagra Gold betegtájékoztató egyik legfontosabb része az alkalmazásáról szól, amikor is megtudhatja, hogy hogyan kell szedni mellékhatások megjelenése nélkül a gyógyszert. A napi dózis az maximum egy tabletta, ami 100mg. Nem muszáj bevenni az egész gyógyszert, akár lehet negyedet (25mg) vagy felet (50mg) is, mert szét lehet tördelni, így Önmaga tudja majd kitapasztalni a használata során, hogy hogyan és miként fejti ki legjobban a hatását. Bő vízzel együtt kell lenyelni a pirulát szex előtt egy órával. Ön dönti el, hogy mikor veszi be a tablettát, ez nincs kijelentve, hogy csak éhgyomorra vagy evés után szabad. Ha érzékenyebb típus, akkor számíthat arra, hogy az evés előtti tabletta bevétele nem Önnek lesz való, mert gyomor irritációt és émelygést okozhat, enni is lehet előtte, csak könnyebb ételt. Aki viszont bírja úgy a gyógyszert, hogy nem eszik előtte, annak még hamarabbi hatás várható, mert ekkor előbb felszívódnak a hatóanyagok. Ne kockáztassa meg, hogy túlzottan zsíros vagy olajos élelmiszereket vesz magához, mert jóval csökkenhet a gyógyszer hatása, rosszabb esetben teljesen el is maradhat. 

A készítmény használata alatti tiltott szerek: A tudatmódosító szereket, a koffeint (kávé, tea, energia ital) és a grapefruit levet kerülni kell a potenciafokozó tabletta mellett. Az alkoholról kicsit eltérő vélemények vannak, tehát nincsenek teljesen tiltva, viszont mindig figyelni kell arra, hogy mennyit iszik, vagyis a mértékletesség a fontos itt. Ne igyon tömény italokat, mint a vodka, hanem inkább legyen előnybe a sör vagy a bor, de ebből se fogyasszon nagyon sokat, hanem maximum egy pohárral.

A Kamagra Gold betegtájékoztató szót ejt arról is, hogy hogyan működik a gyógyszer

A legfőbb összetevője a sildenafil-citrát, amely hatására a pénisz izmai elernyednek, ezért akadálytalanul tud végbe menni az, hogy megfelelő mennyiségű vér áramoljon be a barlangos testbe, így a fokozott vérbőség által a hímvessző kőkemény lesz. Ezt mind nemi ingerlés során lehet elérni, így az előjáték kulcsfontosságú hozzá. Tehát emiatt nem érheti Önt kellemetlen helyzet máshol, például vásárlás közben. Hamarabb regenerálódik teste, így a következő aktust szinte azonnal meg is kezdhetik, és ezt folytathatják nagyjából 6-8 órán keresztül, míg a hatóanyag szervezetében van. 

Nem csak merevedési problémával küszködő férfiaknak fejlesztették ki a gyógyszert, hanem az egészséges társaiknak is, akik a nagyobb teljesítményről álmodoznak, amitől partnerüket boldogabbá tehetik, mint valaha. Nem szokik hozzá a készítményhez, bármikor abbahagyhatja, amikor csak szeretné negatív kockázatok nélkül. Tudja mikor érdemes még leginkább erekciós zavar nélkül választani a készítményt? Ha a barátnője mellett szeretőt is tart, és egyiknek sem akar kisebb élvezetet, mint a másiknak, illetve ha szeretne első szexuális együttlét alkalmával is szexistenként teljesíteni. 

A készítmény mellékhatásai és ellenjavallatai

Mint minden gyógyszernek, így ennek is vannak mellékhatásai, ami nem mindenkinél jelentkezik. Általában helyes használat mellett ettől nem is kell tartani, de, ha előfordulna, akkor is nagyon hamar elmúlik, csak néhány nap, amíg teljesen hozzá nem szokik. Ha viszont szemet huny afelett, hogy hogyan használja a gyógyszert, akkor van esélye arra, hogy komolyabb mellékhatásokat tapasztaljon meg. Ha rendesen szedi a pirulát, akkor semmi komoly tünetet nem okozhat. A következők megjelenhetnek a használata kezdetén, orrdugulás, arcpír megjelenése, szédülés, fejfájás.

A Kamagra Gold betegtájékoztató felhívja arra a gyógyszerekre is a figyelmet, amelyeket nem szabad együttesen használni a készítménnyel, ha nitrát tartalmú gyógyszereket szed, ha antibiotikumot vagy alfa blokkolót szed.

Vannak betegségek is, amikor nem lehetséges használatba venni a potenciafokozó készítményt, vérképzési zavar, illetve vérnyomásos problémák esetén, ha leukémiás vagy szívbetegsége van, és öröklött szembetegség esetén.

Bízzon bennünk, hiszen mi csak is jót szeretnénk Önnek, hogy megélhesse mindazt, amit eltervezett. Ha a mi potenciafokozóink közül választ, akkor nem lesz kérdés, hogy hatásos-e, mivel mi kizárólag eredeti gyógyszert forgalmazunk, amit rögtön a készítményt előállító cégtől is szerezzük be, és nem kerülhet bele hamisítvány se. Ezen felül fantasztikus árakkal is várjuk vevőinket, legyen akár első megrendelőnk, de szeretettel várjuk vissza a törzs vásárlóinkat is, akik már tisztában vannak vele, hogy milyen valóságos gyógyszert árulunk, hisz ha nem így lenne, akkor nem is jönnének. Szolgálunk pénzvisszafizetési garanciával is, ami által biztos lehet benne, hogy tényleg eredetiek vagyunk. Ha nem lenne teljesen megelégedve a kiválasztott termékével, akkor sincsen semmi veszve, ne búsuljon, hogy dobhatja ki a pénzt az ablakon, mert visszavesszük a terméket, és a teljes összeget is kérheti, vagy másik készítményt is helyette. Ha hirtelen szeretne a termékhez jutni, akkor mi tudunk segíteni, hogy a vásárlása napján meg is kapja, ha Budapesti, csak adja le a rendelését 16 óra előtt és pár óra múlva kezében is tarthatja. Ha vidéki, akkor egy munkanap múlva tudjuk Önnek a csomagot kézbesíteni. A csodás lehetőség most szembejött Önnel, éljen vele, hogy a forró és romantikus éjszaka biztosítva legyen! Írjon mihamarabb nekünk ügyfélszolgálatunknak kérdés vagy bármi gond esetén, mi hamarosan a segítségére is sietünk!

Manapság nagyon el vannak szaporodva a hamisítványok, amik sajnos sok esetben az egészségre is károsak, jobb esetben placebo tartalmúak, de így is vékonyabb lesz a pénztárcája, ha belőle vásárol, de nem hat. Sokat tehet az ügy érdekében, hogy rátaláljon a megfelelő webáruházra, de emiatt olvassa el a hamisítványokról összeállított cikkünket, ami kihagyhatatlan a vásárlás előtt állóknak!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!