Kamagra Gold mellékhatások

A Kamagra Gold egy férfiak számára kifejlesztett potencianövelő gyógyszer, mely szildeanfil-ctirátot tartalmaz. A szildenafilt az erekciós zavarban (más néven szexuális impotenciában) szenvedő férfiak kezelésére alkalmazzák. Az erekciós zavar olyan állapot, amikor a pénisz nem keményedik meg és nem tágul, amikor egy férfi szexuálisan izgatott, vagy ha nem tud erekciót tartani. 

A Kamagra Gold erre a kellemetlen állapotra jelenthet megoldást olyan férfiak esetében, akik lelki vagy testi okok nyomán nem képesek a normális erekció elérésére és/vagy fenntartására. Használata azonban nem korlátozódik ezen férfiakra: egészséges férfiak is szedhetik a függőség lés hozzászokás kialakulásának veszélye nélkül!

Webshopunkban a Kamagra Gold vény nélkül megvásárolható! Garantáltan eredeti, a gyártótól – Ajanta Pharma – érkező gyógyszert árulunk, melyre teljes pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk! A következő cikkünkben elsősorban az előforduló Kamagra Gold mellékhatásokat tárgyaljuk meg, mely nem a legkellemesebb, de az egyik legfontosabb téma, ha potencianövelő gyógyszer vásárlásán gondolkozik. 

Hogyan működik a Kamagra Gold?

A Kamagra egy szildenafil-citrát néven ismert aktív komponenst tartalmaz. A szildenafil gátolja azt az enzimet, amely felelős a nemi szervek véráramlásának állandóságáért férfiaknál. Ha ezeknek az enzimeknek a hatását elnyomják, a nemi szervek véráramlása helyreáll, mely lehetővé teszi az erekciót hosszú ideig (egészen az orgazmusig). Természetesen nem a szildenafil-citrát az egyetlen ismert gyógymód az erekciós zavarok kezelésére. Vannak más, hasonló hatásmechanizmusú inhibitorok is, a szildenafil-citrát azonban az leginkább elterjedt és leggyakrabban használt inhibitor a mai gyógyszerpiacon. 

A lehetséges Kamagra Gold mellékhatások

A Kamagra Gold mellékhatásai hasonlóak a merevedési zavarok kezelésére használt egyéb tabletták mellékhatásaihoz. Ezek a kellemetlen hatások a leggyakrabban a következők:

  • orrdugulás,
  • enyhe fejfájás,
  • enyhe légzési nehézségek,
  • arc kipirulása,
  • enyhe mellkasi és/vagy hátfájás.

A Kamagra fenti mellékhatásai általában gyorsan elmúlnak.

Veszélyes Kamagra Gold mellékhatások

A fent említett enyhe mellékhatások viszonylag gyakran előfordulnak, főleg akkor, amikor a páciens elkezdi a gyógyszert használni, az első néhány alkalommal. E mellékhatások megjelenésekor nem kell orvoshoz fordulni. Előfordulnak azonban olyan mellékhatások, melyek veszélyesek és orvosi beavatkozást igényelnek, illetve a gyógyszer szedését abba kell hagyni. Mielőtt azonban elrettentenénk a Kamgra Gold használatától, fontos kiemelni, hogy ezek a mellékhatások szinte kizárólag túladagolás vagy gyógyszer-interakció következtében alakulnak ki. A következő bekezdésben az ellenjavallatokról is olvashat, mely segíthet eldönteni, szedheti-e biztonságosan a Kamagra Gold tablettát.

  • A ritkán megfigyelt mellékhatások közé tartozik a homályos látás és átmeneti hallásvesztés. Abban az esetben, ha hirtelen látásvesztést tapasztal az egyik vagy a két szemen, vagy hallásvesztést tapasztal (amelyhez fülzúgás és fülzúgás társulhat) azonnal forduljon kezelőorvosához.
  • Abban az esetben, ha 4 órán keresztül vagy tovább fájdalmas erekciót tapasztal, azonnal forduljon orvosához. Ez az állapot klinikai kezelést igényelhet a pénisz károsodásának megelőzése érdekében.
  • Komoly mellékhatás lehet a szabálytalan, lüktető szívverés, mellkasi fájdalom (mely a karba is kisugározhat), mely esetén a gyógyszer nem szedhető és orvosi ellátás szükséges.

A Kamagra Gold túladagolása

A Kamagra Gold túladagolása akkor fordul elő, ha 24 óra alatt több, mint 100 mg-ot vesz be a hatóanyagból, mely egy egész tablettának felel meg. Lássuk milyen mellékhatások jelenhetnek meg, ha túladagolja a gyógyszert!

A Kamagra hatással van a péniszre és a test más részeire is. A legfontosabb hatása a várbőség fokozása a péniszben, azonban, ha ez a hatás túl erős, az kényelmetlen és aránytalanul nagy erekciót okozhat, amely több mint négy órán keresztül tarthat. A hosszan tartó erekció a péniszszövet maradandó károsodásához vezethet. Még  akár műtétre is szükség lehet a pénisz duzzadásához vezető vér mennyiségének csökkentése érdekében.

Mivel a szildenafil-citrát egy olyan gyógyszer, amely fokozza a nitrogén-monoxid szintet, ami értágító, és így vérnyomás csökkentő hatású, túl sok ebből a vegyületből a szív- és érrendszeri nehézségek fokozott kockázatához vezethet a vérnyomás ingadozásától a szívverés szabálytalanságáig. Egyéb gyakori tünetek közé tartozik a homályos látás, a hallás hirtelen csökkenése vagy hallásvesztés, amelyet szédülés és fülzúgás kísér.

Kamagra Gold rendelés

Bár a mellékhatások elsőre ijesztőnek tűnhetnek, a szildenafil-citrát egy jól tolerálható aktív hatóanyag, melyet, ha felelősséggel használ, nagyon kicsi a valószínűsége a komoly mellékhatások megjelenésének. Annál inkább segíti az egészséges szexuális életet, visszaadja a használók magabiztosságát, illetve egészséges férfiak is jobban teljesíthetnek, ha úgy érzik, néhány napon egy kis támogatásra van szükségük. Ha Ön is szeretné a hatékony Kamagra Gold tablettát kipróbálni, ne habozzon! Nálunk a gyógyszer azonnal, vény nélkül, gyors szállítással vásárolható meg! Sőt, nálunk nem csak teljes pénzvisszafizetési garancia biztosított, hanem utánvételes fizetés és egy segítőkész ügyfélszolgálat is!

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!