Kamagra Max adagolása

A Kamagra Max egy potencianövelő gyógyszer, a Viagra egy generikus változata. Míg a márkanevű gyógyszer a gyártó cég által adott névre utal, a generikus gyógyszer a márkanevű gyógyszer hatóanyaga után előállított gyógyszerre vonatkozik. A generikus gyógyszereket azonban márkanevekkel árusítják, de ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a márkanevű gyógyszerek, vagyis hatásuk is teljesen megegyező. Előnyük azonban, hogy általában sokkal kedvezőbb áron lehet generikus gyógyszereket megvásárolni – és ez a Kamagra Max esetében is érvényes. 

Sőt, a gyógyszert nálunk is, online vagy telefonon is meg tudja vásárolni, utánvétes fizetéssel, számos szállítási lehetőséggel, és teljes pénzvisszafizetési garanciával! Emellett mi garantáljuk, hogy a termék eredeti, magas minőségű, biztonságos, illetve megfelelő mennyiségben tartalmazza az aktív hatóanyagot! Ha érdekli, mik különböztetik meg a legálisan, illetve illegálisan működő online gyógyszertárakat, csak kattintson ide!

A következő cikkünkben elsősorban a Kamagra Max adagolása lesz a fő téma, de a cikk végén röviden összefoglaljuk, hogy hogyan tud rendelni, illetve miért válasszon minket!

Miben más a Kamagra Max?

A Kamagra Max a Kamagra terméksorozat egy különleges tagja: továbbfejlesztett hatóanyaga, a szildenafil-citrát kissé módosított változatát tartalmazza. Az esetleges mellékhatásokat illetően jelentősen felülmúlja a korábbi változatokat, ugyanis ez a kis módosítás azt eredményezi, hogy a gyógyszernek jóval kevesebb és gyengébb mellékhatásai vannak. A szildenafil-citrát általában nem okoz komoly vagy hosszantartó kellemetlen mellékhatát a használók számára – egyesek számára egyáltalán nem, vagy csak az első használatok alatt – azonban a Max változat még ennél is jobb. Fontos, Kamagra Max adagolása és hatása is megegyezik a többi termékkel, a kellemetlen mellékhatások nélkül! Ennek köszönhetően, ha Ön korábban a mellékhatások miatt nem folytatta a Kamagra szedését, a Maxot érdemes kipróbálnia! Fontos azonban, ha komoly mellékhatások jelentkeztek a Kamagra szedése mellett, a Maxot sem lehet alkalmazni. 

A Kamagra Max adagolása

A bevételt követően kb. 25-30 perc alatt felszívódik és kiváltja potencianövelő hatását, vagyis legalább ennyit várjon a szexuális együttléttel a bevétel után. Hatása körülbelül 4-6 órán át tart, feltéve, hogy szexuálisan izgatott. Fontos kiemelni, a gyógyszer nem hat, ha nincs szexuális izgalmi állapotban. A gyógyszert tehát bármikor beveheti, akaratlanul nem fog erekció kialakulni. 

A gyógyszert egy pohár vízzel kell bevenni, evés előtt vagy után. Lehetőleg kerülje a zsíros ételeket, mert a hatóanyag felszívódását nehezíti. Mivel a hatóanyag a beleken keresztül szívódik fel, a zsír pedig lassítja a folyamatot. Ennek köszönhetően a hatás később jelenthet meg, vagy gyengébb, mert a hatóanyag nem éri el a megfelelő koncentrációt a vérben. 

Naponta (24 óránként) legfeljebb egy tablettát vegyen be, és csak akkor, ha szexuális kapcsolatot tervez, a gyógyszer ugyanis a merevedési probléma átmeneti kezelésére használható. A Kamagra Max adagolása erekciós zavarban szenvedőknél és egészséges férfiaknál is megegyezik – 100 mg maximum – de legtöbbször, ha csak a teljesítménye fokozására használja, a tabletta fele vagy negyede is elég lehet. 

Hogyan működik a szildenafil-citrát?

Ahogy írtuk, a Kamagra Max 100 mg tabletta szildenafil-citrátot tartalmaz, amely a pénisz erekciós szövetére hat, és fokozza a véráramlást. A szexuális stimuláció során nitrogén-monoxid szabadul fel a pénisz merevedési szövetében, amely több lépésen keresztül ellazítja a pénisz ereit, és lehetővé teszi, hogy a vér kitöltse a szivacsos merevedési szöveteket. Ez a folyamat okoz erekciót. Egy másik enzim, az 5-ös típusú foszfodiészteráz (PDE5) megakadályozva a véráramlást a péniszbe, ami az erekció megszűnését okozza az orgazmust követőeb. Az erekciós probléma fő okozója, hogy a PDE5 túlműködik, és az erekció nem tartós vagy nem is alakul ki elég erősen a szexuális együttléthez. A Kamagra 100 mg tabletták gátolják a PDE5 hatását, amely megoldja az erekciós zavart azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a szexuális stimuláció természetes folyamatának végbemenetelét a megfelelő állapot eléréséhez és fenntartásához.

Kamagra Max rendelés és vásárlás

Hogyha szeretné kipróbálni a Kamagra Maxot, ne habozzon! Webshopunkból könnyedén online vagy telefonon, vény nélkül, és sorban állas nélkül megrendelheti! A termék garantáltan megérkezik két napon belül az ország bármely területére. Sőt, ha Budapestre rendel, maximum egy nap alatt, ha pedig 16 óra előtt rendel, aznap megérkezik a termék!

Nálunk a minőség az első, amire büszkék vagyunk: 100%-os pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk minden nálunk vásárolt termékre! Ennek keretein belül a termék teljes árát levásárolhatja, ha egy másik terméket szeretne kipróbálni. Ha nem, a termék teljes árát és a szállítási összeget is visszautaljuk! Biztosítjuk azonban arról, hogy a legtöbb vásárlónk teljesen meg van elégedve a termékekkel, aminek köszönhetően számos rendszeresen visszatérő vásárlónk is van!

Fontos kiemelni továbbá, hogy bármely szállítási módot is választja, a fizetés csak utánvételesen lehetséges – vagyis nem kell előre utalnia a gyógyszer összegét! Továbbá pedig a kiszállítás maximálian diszkrét, és az álvétel során sem kell azon aggódnia, hogy bárki láthatná, mit rendelt! 

Kérdése van? Probléma merült fel? Írjon nekünk az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy a lehető leggyorsabban segíthessünk! 

Scroll to Top

Ajándék

Minden 20.000 Ft-ot elérő megrendelés esetén 1 csomag (4db) Kamagra Gold 100mg tablettát AJÁNDÉKBA ADUNK! Válassza nálunk az eredetit, mert millió hamisítvány van az interneten, amit ezen információk nélkül garantáltan nem fog tudni kiszűrni!